In het kort

Whiteseven is opgericht door programmeur Maarten Witte. Maarten houdt het hoofd graag koel onder alle omstandigheden.Mogelijk ook veroorzaakt door zijn grote voorliefde voor schepijs. Programmeren gaat Maarten van jongs af aan bijzonder gemakkelijk af, want de ééntjes en de nulletjes passen goed in zijn nuchtere manier van denken. Al tijdens de studie merkt hij al snel dat er niks leuker is dan anderen te helpen met codetaal. Oplossingen bedenken voor ingewikkelde, digitale vraagstukken. Het is 2004 als Maarten besluit Whiteseven op te richten. Internetbureau gespecialiseerd in het uitdenken en bouwen van goed doordachte websites en webshops.

Bij Whiteseven dromen we niet over internationale groei, gelikte presentaties en dubbele winstcijfers. We blijven liever nuchter. Want bij Whiteseven geloven we in eerlijk vakwerk. Juist in de snelle, digitale wereld van getallen en code proberen we de menselijke maat te houden. Dus als iets goed functioneert, dan kijken we ongevraagd hoe zaken nog beter kunnen. En we gaan graag aan de slag, maar als we niet de aangewezen partij zijn dan zeggen we datook. Dat vinden we normaal. Want eerlijk duur het langst. En dat is precies wat we willen: op een nuchtere manier meegroeien met onze klanten. Daarom zeggen we altijd waar het op staat, denken we mee in oplossingen, doen we wat we beloven en bellen we altijd even achter onze mails aan om zaken toe te lichten.En als we dromen, dan dromen we over een schepijsmachine naast onze bureaus.

Een manier van werken die gewaardeerd wordt. Whiteseven is meegegroeid met haar klanten en een volwassen internetbedrijf geworden. Iets waar we op onze eigen,nuchtere manier dan ook bijzonder trots op zijn. En Maarten vindt het nog steeds het allerleukste om klanten persoonlijk te helpen bij lastige vraagstukken.

Heb je een online vraagstuk?Bel Maarten.